Muğla’da Orman Yangınlarıyla Mücadele Ekiplerine İş Başı Eğitimi Tamamlandı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Ekiplerine 2025 İş Başı Eğitimi Tamamlandı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde, orman yangınlarıyla mücadelede görev alan arazöz ve yangın söndürme ekipleri için 2025 yılı iş başı eğitimleri başarıyla tamamlandı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan arazöz ve yangın söndürme ekiplerine, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde iş başı eğitimleri verildi. Toplamda 12 Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimlere bölgedeki orman gönüllüleri de katılım gösterdi. Müdürlük çalışanlarına destek olmak amacıyla Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür Yılanlı ve Muğla Orman İşletme Müdürlüğü, iş başı eğitimlerini yakından takip etti.

Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özgür Cılız ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Fedai Erdemli, tüm işletmelerdeki eğitimleri bizzat denetledi. Ekiplere, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Mühendisleri ve Yangın Uzmanları Hasan Altınbağ, Mehmet Oruç ve İlker Yaslan tarafından iş başı eğitimi verilirken, aynı zamanda İş Güvenliği uzmanları tarafından iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi de sağlandı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Dermatoloji Uzmanı Nazmi Geyik: Güneşten kontrollü ve bilinçli şekilde yararlanmak önemli

Dermatoloji Uzmanı Nazmi Geyik: Güneşten kontrollü ve bilinçli şekilde yararlanmak önemli

Yaz sıcakları tehlike saçıyor: Uzmanından öneriler

Prof. Dr. Ahmet Saltık, açık alanda çalışanların beyin kanaması riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Güneş gözlüğü ve şapka önerisinde bulunan Saltık, “Sıvı ve tuz kaybı için hafif tuzlu ayran içilmeli” dedi.

Erkeklerde ‘sessiz hastalık’: Gittikçe yaygınlaşıyor

ABD’de yaklaşık 2 milyon erkek, kemikleri zayıf ve kırılgan hale getiren “sessiz hastalık” olarak bilinen osteoporozdan muzdarip.

Yeni bir kan grubu keşfedildi: Gwada Negatif

Yeni bir kan grubu keşfedildi: Gwada Negatif

Yağlanma, kepek, kaşıntı, dökülme! Saç derisi detoksu nasıl yapılır?

Sağlıklı saçlar, sağlıklı bir saç derisiyle başlar. Günlük yaşamın koşuşturması, çevresel kirlilik, kullanılan ürünlerin kalıntıları ve bazen farkında olmadan yaptığımız hatalar… Hepsi saç derimizin doğal dengesini bozabiliyor. Bu dengesizlik zamanla yağlanma, kepek, kaşıntı ve hatta saç dökülmesi gibi sorunlara yol açabiliyor. Peki ne yapmalı?

Öksürük sesinden hastalık tanısı koyulabilecek

Hitit Üniversitesi’nde farklı uzmanlık alanlarından akademisyenler, öksürük sesinden 6 hastalığın yanı sıra sağlıklı öksürüğü de teşhis edebilen yapay zeka destekli yazılım geliştirdi.