Galatasaray’da Michy Batshuayi’den 3 yıllık imza!

Sarı-kırmızılı kulübün her konuda anlaşma sağladığı Michy Batshuayi dün İstanbul’a geldi. Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Belçikalı futbolcu 3 senelik kontrata imza attı.

Sarı-kırmızılı kulüp 19.05’te Batshuayi’nin transferini KAP’a bildirdi. Galatasaray’dan her sene için 3 milyon euro alacak olan 30 yaşındaki Belçikalı forvete imza parası olarak da 3 milyon euro verilecek. Batshuayi’ye bu para ilk sene 1.5, ikinci sene 1 ve son yıl da 500 bin euro olarak ödenecek.
Ailesiyle birlikte İstanbul’a gelen ve yarın yeni sezon hazırlıklarına katılacak Belçikalı futbolcu, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Golcü futbolcu Türkiye’nin en başarılı kulübünün renklerini giyecek olmasından mutlu olduğunu belirterek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yeni bir meydan okumaya yol alma zamanı geldi. Kararım; Galatasaray camiasına katılmak ve Süper Lig ile İstanbul şehrine bağlılığıma devam etme yönünde oldu. Kararımın ve imzamın getirdiği ağırlığın farkındayım. Dik duruyorum ve gururluyum. Kim olduğumu ve nereden geldiğimi unutmuyorum. Ama nereye gideceğimi de çok iyi biliyorum. Kalbimde önemli bir yere sahip bu şehirde kalmaktan, en başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum. Ve bu başarı geleneğinin sürmesi için her şeyi yapacağım. Batsman Rams Park’ta, yakında tüm ekranlarda!”

“ACİL SAĞ BEK VE ORTA SAHA LAZIM”

Muğla’da Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından 24. şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk da kutlamada yer aldı.

Başkan Özbek, taraftarlarla bir araya geldikleri şampiyonluk gecesinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Şampiyonluğu geçen yıl da Bodrum’da kutlamıştık ve 24. şampiyonluk sözünü vermiştim. Bu yıl da 25. şampiyonluk sözünü veriyorum, inşallah önümüzdeki yıl yine bu aylarda 25. şampiyonluğu ve 5. yıldızı kutlayacağız” dedi.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Dursun Özbek, “Bu hafta inşallah görüşmelerimiz daha hızlanacak. Mümkün olan en kısa sürede noktasal transfer yapacağız, eksikliklerimizi biliyoruz. Çok kısa sürede size farklı haberler vereceğim. Çünkü transfer, imzalar atılmadan söylenmesi sakıncalı olan bir konu. Galatasaray’ın menfaatlerini düşünerek transferler bitince bilgi vereceğim” diye konuştu.

Teknik Direktör Okan Buruk da yeni transferlerle kadroyu güçlendirmeye çalıştıklarının altını çizdi. Sarı-kırmızılı hoca, “Transferde aciliyeti olan özellikle sağ bek orta saha oyuncusu. Çok iyi oyunculara sahibiz. Orta sahadaki oyuncularımız çok iyi. Biz en güçlü kadroyu kurmaya çalışıyoruz. Yine devamında ihtiyacımız olan yerlere de takviyeler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx